Persbericht 4 maart 2018 - Zondagmiddag Cafe Brug

Zondagmiddag Cafe "Brug"
Ga naar de inhoud

Persbericht 4 maart 2018

Persberichten
Speciale Verkiezingsbrug in De Pas in Heesch
 
HEESCH – In De Pas in Heesch vindt zondag 4 maart een speciale editie van politiek café Brug plaats. Deze Verkiezingsbrug staat geheel in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Alle lijsttrekkers van de politieke partijen in Bernheze zijn aanwezig om met elkaar in debat te gaan. Speciale gast is Europarlementariër Lambert van Nistelrooij.

 
Tijdens de Verkiezingsbrug krijgen de lijststrekkers de gelegenheid zich voor te stellen en aan de hand van uitdagende stellingen met elkaar in debat te gaan. Ook het publiek krijgt de kans zijn mening te geven!
De Brabantse Europarlementariër Lambert van Nistelrooij (CDA) schuift aan als gast en zal tevens als jurylid fungeren en de debaters beoordelen. Verder is er muziek van Dana van Bergen en Arthur Permis Levyssohn, verzorgt chef staatspersbureau van de vrijstaat Land van Ravenstein Theo van Duren een optreden, is er een column van Frank van Heck en zal Ad van Schijndel het café traditiegetrouw afsluiten.  
Verkiezingscafé Brug is een initiatief van SP Bernheze. Het café op zondag 4 maart begint om 16.00 uur. De presentatie is in handen van Geert van der Wielen en Annemieke van der Aa. De toegang is gratis.
Ontwerp WSP vof Heesch - SP Bernheze 2016
Terug naar de inhoud